Bye bye Koh Lanta, hello Patong Beach!

Imorgon drar vi vidare till nasta destination.
Goran sitter i skrivande stund vid en dator bredvid mig och spanar efter boende i Patong.
Hampus och Jenny ska dit i 3 natter sa vi tankte kika om det finns nagot for oss i narhetern av dem. Men vi blir dar i 5 natter. :)

Det har varit handelserika dagar for oss har pa Koh Lanta, eller ja, delvis iaf, lite slappande maste man ju ha nar man ar pa semester. Vi anlande hit i mandags och efter vi hade installerat oss pa hotellet sa motte vi upp Hampus och Jenny. Det blev en ganska lugn eftermiddag med lite sol och bad och sedan restaurangbesok. Pa kvallen gick vi och satte oss pa en strandbar som ligger precis i mitten av vara hotell. ;)

Dagen efter blev ganska mycket same same, skillnaden var att vi nu aven slot upp med annu fler av polarna som ocksa kommit hit for brollopet, superkul! ;) Alldeles perfekt med andra ord. ;) Vi avslutade aven denna kvall med att sitta pa strandbaren, hur mysigt som helst.
(Man kan inte riktigt lata bli att tanka pa er stackare som sitter hemma och fryser nar man mar sahar bra, hihi ;))

Igar var det dags for det vi kom hit for, brollopet! Det var sagolikt vackert med solnedgangen i bakgrunden. Allt var verkligen perfekt! Middagen var kanongod och ja, jag kan bara saga att allt var kanon! Det blev fest vid restaurangen och framat smatimmarna gick vi aterigen bort till strandbaren. Klockan tickade pa och vi var inte hemma pa hotellet forns vid 4-tiden. Vilken underbar dag det var!!

Klockan ringde igen kl 7:30 for da skulle jag upp och mota Jenny och lilla Lanta...
Nu undrar ni nog, vem ar Lanta? Jo det ska jag nu beratta.
Efter middagen pa brollopet sa hittades det namligen en liten hundvalp, Jenny som ar djursjukvardare foll pladask for det lilla livet. Nu borjade det smidas planer! En av gasterna pa brollopet, som vi kan kalla J, hade hittat ett "djurharbarge" som lampligt nog lag vagg i vagg med restaurangen vi var pa. Sa vi tog henne dit, dar jobbade en norska som hjalpte Jenny att fa henne insmord med avlusningsmedel. Efter det smugglade Hampus och Jenny henne till sin bungalow. :) Senare pa kvallen hittades en till valp som J sen tog hand om.
Det vi skulle gora i morse var att aka ivag till ett annu storre djurharbarge dar det aven fanns veterinarer. Nar vi kom till norskan visade det sig att hon aven hittat en tredje valp lite tidigare pa morgonen. Vi tog alla 3 valparna med oss och akte ivag. Dar ska de nu bo och fa en massa vaccinationer, chipmarkning m.m. Om 3-4 manader flyttar lilla Lanta till Sverige och hem till Hampus och Jenny!!! :D
Slutet gott, allting gott!

Na, nu ska vi satta oss och svalka ner oss lite med en varsin Singha! Pa aterseende! ;)

Puss puss

Kommentera inlägget här :